Un barbat si cainele sau, blocati in zapada in vehiculul lor in centrul statului Oregon (nord-vest), timp de cinci zile, au supravietuit mancand sos pentru taco, a informat politia americana, citata de BBC.

Jeremy Taylor, in varsta de 36 de ani, si cainele sau Ally au plecat sa cumpere benzina duminica, 24 februarie, insa nu s-au mai intors, iar miercuri au fost dati disparuti.

Barbatul a fost descoperit vineri si a povestit politiei ca vehiculul sau a ramas blocat in zapada. Potrivit acesteia, starea de sanatate a celor doi era buna, insa erau "flamanzi".

Oferind noi detalii despre acest caz intr-o postare in timpul weekendului, politia a precizat ca Taylor le-a spus ca a dormit peste noapte in vehiculul sau duminica, insa in ziua urmatoare a cazut si mai multa zapada. Barbatul nu avea la el telefonul mobil.

El si Ally au incercat sa plece, insa zapada era prea mare, asa ca s-au intors la vehicul, scrie Agerpres.

"Jeremy s-a incalzit in urmatoarele patru zile pornind periodic masina si a folosit cateva pachetele de sos pentru taco pe care le avea in vehicul drept mancare", potrivit declaratiei politiei.

Intr-o postare pe Facebook, Taylor a multumit salvatorilor sai si a precizat "ca a fost norocos".

In ceea ce priveste sosul pentru taco - se pare ca el a mancat trei pachetele de "Fire Sauce" de la lantul de fast-food Taco Bell.

Compania a precizat ca este bucuroasa ca Taylor si Ally sunt bine si ca "incearca sa intre in contact cu Jeremy pentru a-i aduce niste tacos bine meritate".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.