În căutarea exasperantă a celor mai eficiente modalități de a produce o mașină cu cât mai puține resurse, producătorii auto au inventat platformele modulare.

Ce înseamnă asta? Că multe modele pot folosi aceleași componente în zone cheie, pentru a reduce foarte mult costurile de dezvoltare. Cum se reflectă asta asupra clientului final? Greu de spus. Ar trebui să vedem prețuri mai accesibile, la pachet o creștere a profitabilității companiilor auto. Win-win, nu?

Teoretic da. Practic, nu întotdeauna se întâmplă așa. Ce putem vedea clar, însă, este că aceste platforme modulare pot da naștere unor zeci de variații care mai de care mai diferite, cu personalități aparte.Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2023 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.