Noul antrenor al lui Al-Ain crede ca ar fi petrecut mult timp la Steaua, in cazul in care nu pierdea cu FC National, scor 0-1, cu trei etape inainte de finalul stagiunii 2004-2005

Dubai este noua casa a lui Walter Zenga, dupa experientele din Statele Unite, Romania, Serbia si Turcia. Tehnicianul italian, proaspat instalat la Al-Ain, spune ca dorea de mai multa vreme sa ajunga in Emirate, locul unde obisnuia sa mearga in concediu. Ex-stelistul l-a adus la Al-Ain si pe Massimo Pedrazzini, cu care a colaborat la Steaua, dar si la Steaua Rosie Belgrad. Conform presei locale, Zenga va avea un salariu de 1,25 milioane de euro pe sezon.

- Cum v-au primit cei de la Al-Ain?

- Foarte bine. Am vorbit cu ei inca din luna mai. Stiu foarte bine care e situatia aici si care e nivelul fotbalului, pentru ca vin de doi ani consecutiv in concediu in Dubai. Am primit o casa foarte frumoasa si sunt multumit de alegerea pe care am facut-o.

- Multi antrenori se plang de nivelul scazut al fotbalului in acea regiune. Cand si-a reziliat contractul cu nationala Kuweitului, Mihai Stoichita a declarat ca sunt foarte putini jucatori profesionisti.

- Pai de ce nu spun tot la fel antrenorii atunci cand vin? De ce mai accepta sa munceasca aici? Sa va spun ceva: cand am acceptat sa antrenez in Romania, toti prietenii din Italia s-au mirat. Cum adica Romania? Iar eu le spuneam de Dica, de Ghionea sau de Ogararu. Au ras atunci… Uite ca acum Ogararu e la Ajax si Fiorentina il vrea pe Dica.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.