Sport 8 Martie 2012 13:14
Adrian Mutu a pierdut si la ultima instanta in dosarul Cocaina.

Mutu, obligat sa plateasca 17 milioane de euro

Adrian Mutu a pierdut definitiv procesul cu Chelsea, care a cerut sechestru pe proprietatiile Briliantului din SUA, Florida, in cazul in care acesta nu are 17 milioane de euro sa plateasca despagubirile catre gruparea engleza.

"TAS a luat decizia corecta, Mutu si-a incalcat contractul dupa ce clubul platise o suma substantiala pentru transferul sau. A incalcat clauzele din contract si acum trebuie sa plateasca amenda"
, a motivat judecatorul Federico Moreno, scrie realitatea.

Mutu spune ca renuntarea la proprietatile sale este o incalcare a drepturilor sale, dar judecatoria a respins acest apel al fotbalistului.

"Curtea de arbitraj sportiv face legatura, in mod rezonabil, intre decizie si prejudiciul produs, motivand ca un club care plateste o suma considerabila unui alt club pentru a-si asigura serviciile unui jucator ar putea suporta consecinte financiare importante daca jucatorul rupe contractul unilateral", a adaugat judecatorul, potrivit jurnalul.ro.

Adrian Mutu nu dispune de o asemenea suma in cash si ar putea ramane fara casele pe care le detine, dar si fara celelalte bunuri.

Cristian Sarbu, avocatul lui Adrian Mutu, a refuzat sa comenteze aceasta informatie, scrie OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.