Scandalul in care Adrian Mutu, este obligat la plata unei daune in valoare de 17 milioane de euro clubului Chelsea Londra a devenit subiect de carte in Italia.

Cartea intitulata "Cazul Mutu-Chelsea. Intrigi, afaceri si lucruri de culise inedite" si scrisa de Giuseppe Calabrese se vinde in librariile din Italia cu 12 euro, informeaza MEDIAFAX.

Conform sursei citate, autorul a reconstruit jurnalistic deciziile tribunalelor si cariera lui Mutu . Mai mult, autorul se axeaza pe partea mai putin cunoscuta publicului larg, lungul proces si incoerenta justitiei sportive.

In august 2003, Adrian Mutu si Chelsea au semnat un contract de munca pentru o perioada de cinci ani. In 28 octombrie 2004, in urma unui control antidoping pozitiv, Chelsea a reziliat contractul, rezilierea avand efect imediat.

Fotbalistul, care consumase cocaina, a fost exclus din toate competitiile sportive timp de sapte luni, noteaza Tribunalul Federal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.