Sentinta definitiva in cazul Valiza se va da peste doua saptamani.

Procurorii au cerut condamnarea lui Becali la 4 ani de inchisoare pentru dare de mita si alti 2 ani pentru fals in inscrisuri.

Procurorul Directiei Nationale Anticoruptie, Camelus Paduraru, a aratat judecatorilor instantei supreme ca George Becali si avocata Alina Ciul trebuie condamnati la pedepse cu executare in vreme ce pentru Piturca, Marino si Sponte a cerut stabilirea unor pedepse cu suspendare.

Judecatorii au stabilit pronuntarea in acest dosar pentru 20 martie.

In cazul lui George Becali procurorul a mentionat ca acesta "a recurs la fapte de corupere repetate iar ulterior a incercat reconstituirea de probe pentru ascunderea faptelor de coruptie".

Procurorul s-a referit si la atitudinea procesuala cat si extraprocesuala a finantatorului Stelei, aratand ca acesta "nu s-a sfiit" nicio clipa in a jigni, insulta, injura procurorul de caz si institutia DNA. "L-a numit pe procuroul de caz tradator, sclav sau a spus ca serveste interesele unor oameni din sport", a afirmat procurorul, potrivit MEDIAFAX.

Becali pare increzator inainte sa afle cererea procurorilor: “Nu are ce sa mi se intample, sunt bani mei si o sa-I recuperez”.

Trimis in judecata, in 2008, Becali a fost acuzat de dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Alaturi de al au mai fost trimisi in judecata Victor Pitruca, Teia Sponte, Alina Florentina Ciul, Radu Gheorghe Marino si Raul Volcinschi, scrie OnlineSport.ro.

Citeste si Martor in dosarul Valiza: Becali i-a oferit bani lui Goga
Cazul Valiza: Doi oficiali U Cluj au spus ca Dobos le-a vorbit jucatorilor despre prime


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.