Potrivit judecatorului, inculpata a cerut amanarea pe motiv ca se afla foarte aproape de momentul nasterii si nu ar dori ca acest moment sa o surprinda la instanta.

Judecatorii de la instanta suprema au amanat, dezbaterile finale din dosarul "Valiza", dupa ce Alina Florentina Ciul, inculpata in acest caz, a solicitat acest lucru pe motiv ca trebuie sa nasca in aceasta perioada.

Gigi Becali a fost prezent la proces, inainte de inceperea sedintei anuntand ca, fiind informat de avocati ca ar urma o pronuntare in acest caz, si-a anulat o calatorie.

In sala de judecata instanta a audiat un ultim martor in acest proces si a dat citire declaratiei altuia care a aratat ca nu se va mai prezenta in fata Curtii pentru declaratii, scrie MEDIAFAX.

Inainte de pledoaria finala a avocatilor si de sustinerile procurorului, presedintele completului de judecata a aratat ca exista o cerere de amanare a judecarii cauzei facuta de inculpata Alina Florentina Ciul. Presedintele completului a stabilit ca termenul urmator sa fie 6 martie, cand, indiferent daca Alina Ciul va fi sau nu prezenta, procesul se va judeca si se va da o solutie.

Citeste mai multe despre dosarul "Valiza":

Martor in dosarul Valiza: Becali i-a oferit bani lui Goga
Cazul Valiza: Doi oficiali U Cluj au spus ca Dobos le-a vorbit jucatorilor despre prime
"Valiza", recidiva: Piturca, Teia Sponte si alti 5 jucatori audiati


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.