Nicolas Sarkozy este presedintele francez cu cea mai scazuta popularitate din istorie, potrivit unui sondaj.

Cele mai recente sondaje de opinie sugereaza ca Sarkozy ar urma sa se claseze pe locul doi in primul tur de scrutin, la o diferenta mica fata de Hollande, pentru a pierde in al doilea tur.

Un "animal politic" veritabil, Sarkozy a desfasurat o campanie intensa, trecand de la o tema la alta si lansand un exercitiu surprinzator de rebranding, pentru a elimina eticheta de "presedinte al celor bogati" in favoarea celei de "presedinte al poporului" care lupta impotriva "elitelor pariziene", scrie realitatea.

Sarkozy s-a descris ca singurul “capitan” capabil sa lupte impotriva crizei economice. El a insistat ca planul de cheltuieli al lui Hollande risca sa adanceasca criza si sa transforme tara intr-o noua Spanie sau Grecie.

Impactul alegerilor prezidentiale din Franta asupra romanilor

Un sondaj realizat pentru o publicatie din Franta arata ca 64% dintre francezi il dezaproba iar sustinatorii sai par si ei dezamagiti de actualul presedinte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.