O ancheta privind un caz de proxenetism arata ca fostul sef al FMI a purtat conversatii telefonice cu unul dintre acuzati si chiar ar fi participat la orgiile organizate de acesta.

Implicarea lui DSK in aceasta ancheta a pornit de la un simplu telefon mobil, care apartinea omului de afaceri Fabrice Pazskowski, inculpat in dosarul de proxenetism, relateaza adevarul.ro.

Potrivit publicatiei "Le Point", Pazskowski si-ar fi uitat telefonul in timpul unei orgii petrecute in februarie 2011. Aparatul ar fi fost recuperat de Dominique Strauss-Kahn, care l-ar fi restituit proprietarului abia in data de 13 mai.

"Vii insotit la Washington?", l-ar fi intrebat fostul director al FMI pe omul de afaceri, dupa care a adaugat: "O cunosc?".

Anchetatorii incearca sa recupereze informatiile de pe cartela SIM a mobilului, ale carei date informatice sunt pastrate de operatorul de telefonie, conform mediafax.ro.

Fabrice Paszkowski a fost inculpat la 21 octombrie pentru proxenetism agravat in banda organizata, asociere de infractori, escrocherie, fiind plasat in arest preventiv.

Acest caz, denumit Carlton din Lille", a dezvaluit posibila participare a lui DSK la petreceri din Paris si Washington cu prostituate platite de oameni de afaceri.

Citeste si:

Scandalul DSK, film porno cu o romanca intr-unul dintre roluri

Strauss-Kahn, implicat intr-un nou scandal sexual


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.