Dominique Strauss-Kahn ar trebui sa se teama de mai mult decat de o posibila condamnare la inchisoare, presupusa sa victima locuind intr-un apartament din Bronx inchiriat exclusiv adultilor infectati cu HIV sau avand SIDA. Totodata, camerista care l-a denuntat pe seful FMI va nega categoric in instanta ca a avut o relatie sexuala de comun acord cu acesta, a afirmat avocatul acesteia, Jeff Shapiro.

Camerista, o imigranta din vestul Africii, locuieste, din ianuarie, intr-un apartament social in zona High Bridge, impreuna cu fiica sa de 15 ani. Anterior, ea a locuit intr-un alt apartament din Bronx, inchiriat tot de Harlem Community AIDS United, exclusiv pentru adulti infectati cu HIV si familiile lor.

New York Post nu a putut afla daca tanara in varsta de 32 de ani este infectata cu HIV sau este bolnava de SIDA, din cauza legislatiei privind confidentialitatea datelor medicale. Dar agentia inchiriaza apartamente doar adultilor cu aceasta boala, subliniaza publicatia, citata de MEDIAFAX.

Un lucrator din cadrul Harlem United a declarat ca cel putin un adult din apartament trebuie sa fie HIV-pozitiv sau sa aiba SIDA, pentru a primi locuinta. Un adult cu un copil infectat cu HIV sau bolnav de SIDA nu este eligibil, a precizat sursa citata. "Apartamentul nu este inchiriat pe numele ei. Harlem (Community AIDS) United plaseaza beneficiarii in cladirea noastra", a declarat un angajat al managerului proprietatii, Chaim Gross, din Brooklyn.

Camerista a locuit, anterior, intr-un alt apartament din High Bridge inchiriat de Harlem United. Ea s-a mutat impreuna cu copilul in 2008. Potrivit agentiei, nu este neobisnuit ca persoanele cu HIV/SIDA sa se mute.

Avocatul acesteia, Jeffrey Shapiro, si un prieten apropiat familiei, au declarat ca tanara este vaduva si locuieste singura cu fiica sa. Potrivit documentelor publice, ea este singurul adult care locuieste in acest apartament, la fel ca si in cel dinainte. Vecinii au confirmat acest lucru, potrivit cotidianului.

Femeia l-a acuzat pe favoritul in alegerile prezidentiale din Franta ca a obligat-o sa ii faca sex oral, iar ulterior a incercat sa o violeze, in timp ce ea incerca sa faca curatenie. [57% dintre francezi cred ca Strauss-Kahn este "victima unui complot"]

  • Camerista va nega o relatie consensuala cu seful FMI

"Cand juratii o vor audia si cand va putea spune public versiunea sa, isi vor da seama ca acuzatiile privind o relatie sexuala de comun acord sunt false. Nu a fost nimic de comun acord in acea camera de hotel", a spus avocatul, citat de NBC.
Citeste si:
Frații Tate, trimiși în judecată de DIICOT. Sunt acuzați de viol,...
Frații Tate, trimiși în...

Avocatii lui Dominique Strauss-Kahn sustin ca este posibil ca femeia care il acuza de agresiune sexuala sa fi acceptat intretinerea de relatii intime cu directorul FMI in camera de hotel, relateaza AFP.

"Dovezile nu confirma o intalnire fortata", afirma Ben Brafman, avocatul lui Dominique Strauss-Kahn. "Este posibil ca presupusa victima sa fi fost de acord", declara o alta sursa din anturajul avocatilor directorului FMI, citata de MEDIAFAX.

Citeste si: Replica lui Sarkozy in cazul lui Strauss-Kahn

Complotul Strauss-Kahn - Sarkozy: S-a inscenat violul?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.