Dupa ce directorul FMI a fost incarcerat pentru presupusa tentativa de viol, nu putem sa nu ne intrebam: Cine are de castigat din disparitia lui Strauss-Kahn.

Fiind principalul oponent al lui Sarkozy pentru prezidentialele din Franta, din 2012, arestarea acestuia ridica niste semen de intrebare: A fost complotul lui Sarkozi? I-a fost inscenat totul?

Cazul este oricum cat se poate de ciudat si invaluit in mister: Femeia a fost violata? – inca nu se stie cu siguranta.

De asemnea majoritatea francezilor, in proportie de 57 la suta, considera ca Dominique Strauss-Kahn este "victima unui complot", potrivit unui sondaj al Institutului CSA.

  • Sarkozy junior

Intre timp ce directorul FMI este aruncat in inchisoare, Nicolas Sarkozy si Carla Bruni sarbatoresc venirea pe lumea a primului lor copil, Franta bucurandu-se de asteptarea lui Sarkozy junior.

Vestea a fost confirmata chiar de tatal presedintelui.

Astfel ca Sarkozy este cu atat mai dornic de obtinerea unui nou mandat la presedintia Frantei. – Oare cum se va solution situatia?

Caricatura realizata de Nic Moldoveanu, eJungla.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.