Fostul lider al-Qaida, Osama ben Laden, dorea sa gaseasca o modalitate de asasinare a presedintelui Statelor Unite, Barack Obama, informeaza site-ul postului de televiziune ABC.

Anchetatorii americani examineaza peste un milion de pagini de date gasite in cladirea in care locuia Osama ben Laden, subliniind ca, in doar zece zile, au aflat mai multe lucruri decat in ultimii zece ani. Printre informatiile descoperite este si cea ca liderul al-Qaida dorea sa gaseasca o modalitate de asasinare a lui Barack Obama. [[VIDEO] Jurnalul lui ben Laden dezvaluie noi atentate]

Intre timp, un atac comis ca razbunare pentru moartea liderului al-Qaida, ucis de Statele Unite, a provocat decesul a 80 de persoane intr-o baza militara pakistaneza, transmite MEDIAFAX.

Al-Qaida se razbuna: 70 de oameni ucisi in Pakistan

In paralel, bunica vitrega a lui Barack Obama, in varsta de 88 de ani, a facut primele declaratii dupa amenintarile primite din partea unei filiale a retelei al-Qaida. "Viata mea nu imi este deloc afectata. Numi-a fost restrictionata libertatea de deplasare", a declarat Sarah Obama.

Cat a cheltuit SUA in lupta cu Osama ben Laden?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.