Dupa austriacul Ernst Strasser, slovenul Zoran Thaler si romanul Adrian Severin, un alt europarlamentar s-a oferit sa modifice un amendament contra unei sume de bani.
Este vorba despre spaniolul Pablo Zalba Bidegain, membru al Partidului Popular European si al Partidului Popular din Spania, care s-a dovedit la fel de binevoitor ca si ceilalti sa schimbe legislatia europeana dupa cum i-au cerut "clientii", bineinteles contra unei sume de bani.

Astfel, Zalba a depus un amendament folosind exact cuvintele scrise pentru el de jurnalistii sub acoperire care s-au dat drept lobbysti si amendamentul lui apare acum in documentele oficiale ale Parlamentului European si, mai mult decat atat, ar putea sa devina lege, scrie Adevarul.

Potrivit realitatea.net, Pablo Zalba Bidegain este membru in Comisia de Industrii a Parlamentului European, acolo unde coleg cu Gigi Becali si pedelistul Sebastian Bodu si conservatorul Sabin Cutas (ambii supleanti) . Ibericul este si membru al Comisiei pentru relatia PE cu China, acolo unde este coleg cu pedelista Oana Antonescu si cu.... Adrian Severin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.