O romanca se numara printre cele zece presupuse dame de companie care ar fi avut relatii intime cu Silvio Berlusconi, afirma oficiali din cadrul Procuraturii din Milano, tanara participand, potrivit altor surse, inclusiv la dineul organizat in cinstea premierului rus Vladimir Putin.

Potrivit unor surse judiciare milaneze citate de editia online a ziarului Il Tempo, procurorii au cerut Camerei Deputatilor sa aprobe perchezitionarea apartamentelor din Milano in care locuiesc cele zece tinere suspectate ca ar fi prestat "activitati de prostitutie" de care ar fi beneficiat premierul Silvio Berlusconi. Potrivit presei italiene, citate de MEDIAFAX, apartamentele le-au fost oferite tinerelor spre locuit chiar de seful Guvernului italian, in schimbul "serviciilor" prestate. [Berlusconi: Nu am platit niciodata pentru sex]

Este vorba de opt apartamente situate pe strada Olgettina din Milano, intr-un complex supranumit "palatul protejatelor", si de alte doua in Piata Velasca si din cartierul Largo la Foppa.

Potrivit magistratilor, tinerele suspectate ca ar fi avut relatii si ar fi primit bunuri din partea lui Berlusconi sunt gemenele Imma si Eleonora De Vivo, balerina Garcia Polanco, Barbara Guerra, Elisa Toti, romanca Ioana Visan, Iris Berardi, Arisleida Espinosa, Barbara Faggioli si Alessandra Sorcinelli.

Potrivit ziarului La Repubblica, surse din anturajul tinerelor afirma ca acestea, inclusiv dama de companie romanca, au participat inclusiv la dineul organizat in aprilie 2010 in cinstea premierului rus Vladimir Putin.

In septembrie 2009, presa italiana relatase ca dama de companie romanca Ioana Visan, acum in varsta de 22 de ani, ar fi intretinut relatii sexuale cu Silvio Berlusconi in schimbul unor sume de bani. [Romanca lui Berlusconi, studenta la zi la Spiru]

Procurorii italieni au anuntat luni ca ancheteaza daca cel putin zece tinere invitate de premierul Silvio Berlusconi la o petrecere organizata in aprilie 2010 in onoarea omologului sau rus Vladimir Putin erau dame de companie. Pe 25 aprilie 2010, la resedinta lui Berlusconi din Arcore (la nord de Milano) a fost invitata minora marocana Ruby alaturi de alte zece tinere, cu ocazia unui dineu privat organizat in onoarea premierului rus Vladimir Putin. [Berlusconi, "pestele" lui Putin?]

Citeste si:
Anchetă după incendiul de la Hidrocentrala Porțile de Fier 1. A...
Anchetă după incendiul de la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.