Premierul italian, Silvio Berlusconi, s-a aparat intr-un mesaj video, duminica, declarand ca nu a "platit niciodata pentru relatii cu o femeie" si respingand in bloc ancheta asupra cazului Ruby, in care este acuzat, la Milano, de relatii sexuale cu o minora si abuz de putere, relateaza AFP.

"Este un lucru care nu mi s-a intamplat niciodata, nici macar o singura data, in viata mea. L-as considera degradant pentru demnitatea mea", a declarat Berlusconi, care este suspectat ca a oferit sume de bani unei tinere marocane, cunoscuta sub numele de Ruby, in schimul unor relatii sexuale, pe cand aceasta era minora, transmite MEDIAFAX.

In cadrul anchetei, a carei deschidere a fost anuntata vineri de Parchetul din Milano, Berlusconi mai este suspectat si ca a abuzat de functia de premier pentru a o elibera pe Ruby, pe adevaratul ei nume Karima El Mahroug, imediat dupa ce a fost arestata pentru un furt, in mai.

In mesajul adresat Promotorilor Libertatii, o organizatie din cadrul partidului sau de centru-dreapta, Poporul Libertatii (PdL), Berlusconi a dezvaluit ca a avut, de la despartirea de sotia sa, Veronica Lario, in 2009, "o relatie afectiva stabila" cu o alta femeie.

El a spus ca "nu a vrut sa vorbeasca despre acest lucru pentru a nu o expune presei", dar a subliniat ca aceasta persoana "este adesea" cu el si "nu ar fi acceptat, cu siguranta, sa se produca, in timpul cinelor sau dupa acestea, faptele absurde relatate de jurnale".

Berlusconi are un harem format din 14 tinere intr-un complex din Milano


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.