Procurorii italieni ancheteaza daca cel putin zece tinere invitate de premierul Silvio Berlusconi la o petrecere organizata in aprilie 2010 in onoarea omologului sau rus Vladimir Putin erau dame de companie.

Pe 25 aprilie 2010, la resedinta lui Berlusconi din Arcore (la nord de Milano) a fost invitata minora marocana Ruby alaturi de alte zece tinere, cu ocazia unui dineu privat organizat in onoarea premierului rus Vladimir Putin, informeaza MEDIAFAX, citand editia online a La Repubblica.

Procuratura din Milano a initiat o ancheta penala care il vizeaza pe premierul Silvio Berlusconi, suspectat de trafic de influenta si relatii sexuale cu o prostituata minora.

Potrivit procurorilor, Berlusconi a incercat sa ascunda faptul ca a avut relatii cu o prostituata minora, abuzand de calitatea de premier, in mai 2010, si cerand politiei din Milano sa o incredinteze pe adolescenta marocana Karima "Ruby" El Mahroug consilierului regional Nicole Minetti (membru PdL).

Procurorii au stabilit deja ca adolescenta marocana s-a aflat pe 24, 25 si 26 aprilie in vila Gernetto (situata in Lesmo, la nord de Milano). Insa, in seara de 25 aprilie, adolescenta si alte zece tinere au participat la dineul privat organizat in cinstea lui Vladimir Putin. Petreceri in cinstea lui Putin au avut loc in vilele lui Berlusconi din Arcore si Lesmo (ambele situate in apropiere de Milano).

In acest context, procurorii milanezi incearca sa stabileasca daca tinerele invitate faceau parte din echipa de protocol sau erau dame de companie care prestau relatii sexuale.

Citeste si:Berlusconi: Nu am platit niciodata pentru sex

Berlusconi are un harem format din 14 tinere intr-un complex din Milano


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.