Seful Guvernului italian, Silvio Berlusconi, care se lauda permanent cu bunul sau gust pentru fetele frumoase, a propus vineri in fata presei sa "faca selectia" de insotitoare de bord care sa poata fi angajate in trenurile de mare viteza (AV) italiene.

"Ma propun pentru a face selectia daca decideti sa angajati personal de bord in trenurile de mare viteza", i-a spus el cu un zambet lui Mauro Moretti, directorul cailor ferate italiene (FS), cu ocazia inaugurarii unei noi gari pentru trenurile de mare viteza la Roma, informeaza MEDIAFAX.

Atentia deosebita acordata de premier tinerelor frumoase i-a provocat acestuia o serie de probleme, numele sau fiind amestecat in mai multe scandaluri sexuale, precum si intr-o procedura de divort intentata de cea de-a doua sa sotie, Veronica Lario.

Magnatul miliardar, care a facut avere cu televiziunile pe care le detine, a deplans faptul ca Italia este in continuare in "Evul Mediu" in ceea ce priveste infrastructura transporturilor, criticand lentoarea administrativa care incetineste activitatea.

"Italia noastra, in raport cu alte tari, pare intr-adevar in Evul Mediu (...) cu munti de dificultati provenind dintr-o birocratie pletorica", a declarat el, evocand o mare cantitate de permise necesare pentru efectuarea lucrarilor la Roma si lentoarea pe care o genereaza acest lucru.

Cititi si: Sanatatea lui Berlusconi, afectata de noptile pierdute la petreceri

Conflictul Berlusconi-Fini afecteaza stabilitatea din Italia

Berlusconi: Demisia mea este exclusa!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.