Un cunoscut realizator american de emisiuni radio a apreciat, intr-un comentariu de pe site-ul WorldNetDaily, ca Barack Obama si Nicolae Ceausescu au trasaturi comune si i-a cerut presedintelui SUA sa ia lectii de la dictatorul roman, care in 1989 a renuntat la putere si a fugit, desi prea tarziu.

In comentariul sau intitulat "Domnule Presedinte, invatati de la Ceausescu!", conservatorul Barry Farber afirma ca "unele titluri recente din presa sugereaza ca presedintelui si natiunii le-ar prinde bine sa ia lectii din ultimele ore ale liderului roman Nicolae Ceausescu", cu toate ca "acest lucru nu inseamna ca presedintii americani ar trebui sa petreaca mult timp studiind caderea dictatorilor comunisti", transmite MEDIAFAX.

"Dictatorul roman si presedintele Barack Obama par sa aiba o trasatura comuna lamentabila. O nepopularitate in randul publicului in cazul ambilor lideri serveste nu pentru a inspira o schimbare de directie, ci mai degraba ca o dovada ca «agenda» functioneaza si ca ar trebui intensificata. Ati auzit teoria ca presedintele Obama nu «face greseli»; in schimb, el se afla pe un traiect calculat in mod deliberat de a provoca prabusirea Americii, pentru a permite o transformare marxista", noteaza Farber.

"Va rog, domnule Presedinte, invatati de la Nicolae Ceausescu! Starea de spirit americana este foarte urata si se inrautateste", a subliniat el, amintind ca "Ceausescu si sotia sa au fost executati de un pluton militar de executie in timpul tentativei lor de a fugi".


Potrivit lui Farber, "ura deschisa" fata de presedintele american a ajuns la un nivel foarte inalt. "Stiti ce actiuni ale dumneavoastra genereaza aceasta negativitate. Renuntati la ele! Opriti-le! Schimbati masurile, va rog, cat timp suntem inca departe de orice moment «romanesc»!", ii cere Farber lui Obama.

Potrivit jurnalistului, atat Obama, cat si Ceausescu au decis sa forteze lucrurile, dar in cazul dictatorului roman, pana cand a fost prea tarziu. "Dumneavoastra aveti inca timp sa folositi stralucirea maniei noastre ca pe lumina care sa va ghideze", a afirmat jurnalistul american. El i-a dat insa asigurari presedintelui american, spunand: "Ne vom opune (politicilor) dumneavoastra in felul american si nu in cel romanesc".

Citeste si:
Război Israel - Palestina: SUA forțează soluția celor două...
Război Israel - Palestina:...

Cititi si: Obama: SUA nu sunt si nu vor fi niciodata in razboi impotriva islamului

Unul din cinci americani crede ca Obama este musulman

Obama: Nu sunt musulman

Cum arata "harta raselor" a oraselor din SUA?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.