Copilul sustine ca pe Pamant se vor produce doua catastrofe majore, in 2009 si 2013, in urma carora foarte putini oameni vor supravietui

Credem sau nu in miracole, in viata de dincolo, sau in lumi paralele, povestea lui Boriska, un copil de 12 ani din Rusia, este, de departe, una iesita din comun. Baiatul traieste cu energie, scrie cotidianul rus "Pravda". Isi incarca bateriile, periodic, dintr-o zona recunoscuta de localnicii din regiunea sa natala, Volgograd, ca avand proprietati stranii. Sustine ca a trait pe planeta Marte, si ca, la vremea respectiva, a facut numeroase calatorii catre Pamant, pentru a culege date despre pamanteni.

Soarta civilizatiei umane, in prezent, e asemanatoare cu aceea a civilizatiei Lemuria disparute in urma cu cateva mii de ani, pe motiv ca locuitorii sai si-au stagnat dezvoltarea spirituala, spune copilul. Capacitatile senzoriale iesite din comun s-au manifestat inca din primele luni de viata ale baiatului. A invatat sa vorbeasca si sa citeasca pana la un an si jumatate, iar de la varsta de doi ani, a avut acces la informatii care depasesc, de multe ori, puterile de intelegere ale unui om matur. Este fascinat de planete si citeste cu mare interes tot ce poate despre acest subiect.

Inca de cand avea doar patru ani, baiatul merge periodic intr-o zona de anomalie, cunoscuta sub numele de Medvedetskaya Gryada, un munte din imediata apropiere a orasului sau natal, pentru a se incarca, la propriu, cu energie. Potrivit cotidianului "Pravda", din primele zile de viata ale copilului lor, mama sa, medic de profesie, a observat ca bebelusul are capacitati iesite din comun.

Boris (alintat de familie, Boriska) s-a nascut, in urma cu 12 ani, in regiunea rusa Volgograd, intr-o familie cu o situatie materiala obisnuita. Baiatul avea doar doua saptamani cand parintii au vazut ca isi poate tine singur capul, in conditiile in care, de obicei, asta se intampla abia cand bebelusul are sase, sapte luni. A rostit primele cuvinte la patru luni. Un an mai tarziu citea, fara probleme, titlurile din ziare, pentru ca, la doi anisori, sa inceapa sa picteze. Parintii l-au incris la o gradinita de stat, la scurt timp dupa ce a implinit doi ani. Educatorii au remarcat imediat ca baiatul avea capacitati deosebite pentru varsta lui - facea conexiuni extrem de rapide, stapanea un limbaj complex pentru varsta sa si avea o memorie iesita din comun.

Parintii au fost uimiti sa constate ca baiatelul lor capata informatii nu doar prin caile obisnuite, de la oameni, ci comunicand, prin canale doar de el stiute, cu lumea de dincolo. Mai mult chiar, ei afirma ca l-au vazut citind informatii codate. "Nimeni nu l-a invatat toate aceste date. Cateodata se aseza in pozitie lotus si incepea sa ne povesteasca tot soiul de amanunte despre planeta Marte, sitemele planetare sau alte civilizatii. Ne lasa fara cuvinte", povesteste mama lui Boris. Femeia isi mai aminteste ca, de la vasta de doi ani, copilul sau vorbeste constant despre lumea de dincolo si despre planete.

Boriska le-a spus, intr-o zi, parintilor sai, ca a trait pe Marte, o planeta care este momentan locuita, chiar daca acolo s-ar fi produs o "catastrofa", care a dus la pierderea atmosferei respectivei planete. Martienii traiesc acum in orase subterane, mai spune baiatul.

Boris le-a mai povestit parintilor sai ca, atat timp cat a fost martian, a zburat de nenumarate ori catre Pamant, la bordul unei navete spatiale pe care o pilota singur, pentru a strange informatii despre oameni. Toate acestea se intamplau in perioada civilizatiei Lemuriene pe pamant. Micul Boris afirma ca locuitorii din Lemuria au trait in urma cu 70 de mii de ani, aveau noua metri inaltime si ca au disparut pentru ca au incetat sa se mai dezvolte din punct de vedere spiritual, intrerupand, astfel, unitatea planetei lor. Soarta civilizatiei umane, in prezent, e asemanatoare cu aceea a civilizatiei din Lemuria, spune micutul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.