Anumite produse pe care le consuma zilnic adauga ani pe chipul nostru. Vezi ce trebuie sa eviti si ce trebuie sa consumi pentru a avea o piele frumoasa.

Noua dieta, care isi face efectul in numai trei zile, este puternic recomandata de actrita Eva Mendes. Ea spune ca aceasta dieta iti lasa pielea curata, intinsa si stralucitoare, numai frumoasa pentru sezonul petrecerilor. Dar ce presupune ea?

Dermatologul american Nicholas Perricone crede ca un consum de zahar, sare, alcool si cafea duce la „inflamarea” pielii, facandu-ne astfel sa aratam mai batrani. El sustine ca eliminarea lor din mancarea consumata zilnic si inlocuite cu produse care contin Omega-3 si antioxidanti, pielea noastra va arata mai frumos.

Consumul de apa, care este recomandat, este bun pentru sanatatea generala si pentru digestie – ambii factori influentand aspectul pielii.
Dieta de trei zile contine somon, legume crude, fructe de padure si nuci (produse cu un nivel mare de antioxidanti si acizi grasi), si interzice consumul de sare, zahar, cofeina, grau si vin.

Dermatologul Sam Bunting este sceptic: „Numai intr-o perioada de aproximativ 6 saptamani se pot vedea schimbari la nivelul pielii, asa ca nu vor exista schimbari majore in doar trei zile. Singurul lucru care poate ajuta rapid este eliminarea sarii din mancare, care retine apa in corp, facandu-ne sa aratam umflati”, citeaza Daily Mail.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.