Un membru capturat al Al Qaeda a recunoscut ca isi facea injectii pentru a duce la bun sfarsit jihad-ul (indatorirea musulmana) si pentru a nu se gandi la femei.

Teroristul Abd al-Rahim al-Nashiri, un membru de rang inalt al Al Qaeda si apropiat al lui Osama bin Laden, a fost capturat in noiembrie 2002.


In timpul seriei de interogari ale CIA acesta a recunoscut ca se injecta frecvent cu chimicale puternice pentru a nu se mai simti atras de femei si pentru a fi impotent.

Mai mult decat atat, Abd al-Rahim al-Nashiri este atat de fanatic incat dorea sa impuna tuturor musulmanilor implicati in miscarea Al Qaeda sa faca acelasi lucru. [Site american: "Roaga-te pentru un terorist"]

Nashiri era capul retelei de teroristi sinucigasi ai Al Qaeda si a planificat mai multe atacuri asupra militarilor americani si asupra Frantei intre anii 2000 si 2002, transmite Daily Mail.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.