Cele mai ingrijoratoare cazuri de extremism se gasesc in Anglia, aceasta fiind tara preferata de musulmani, tara in care prea multi s-au refugiat insa nu s-au integrat.

Dupa diverse atentate sinucigase, ce-i drept, putine la numar, extremistii musulmani au inceput un proces de infiltrare si cucerire din interior. In ultimii ani, mai bine de 100.000 de britanici s-au convertit la islam, dintre care majoritate femei – astfel, se pare ca predictia talibanilor are potentialul sa se implineasca, aceea de cucerire a Occidentului prin infiltrare.

  • Noua formula de extremism religios

Intr-o Europa in care luptam de zeci de ani pentru egalitate intre sexe si drepturi egale pentru toata lumea, un nou val de extremisti ameninta linistea sociala. Valul extremist a pornit se pare in Marea Britanie si are ca tinta femeile si homosexualii.

Femeile care nu poarta burqua sau niqab sunt amenintate cu violenta si chiar moartea de catre islamistii extremisti care vor sa impuna Legea Sharia societatii din Marea Britanie. Atacurile s-au produs pana acum in Londra si se aplica si asupra homosexualilor. Afise au fost lipite pe strazi cu mesajul: Zona fara homosexuali. Allah va va pedepsi

De asemenea, afisele firmelor de haine au fost vandalizate. Vitrinele H&M sau afisele cu filme de la Bollywood au fost distruse fiindca aratau femei sumar imbracate.


O femeie care lucra intr-o farmacie din estul Londrei a fost amenintata cu moartea daca nu se va imbraca mai modest, iar cand aceasta a mers la politie, extremistii au revenit si i-au spus ca va fi omorata daca va mai proceda astfel. Femeia este indignata si speriata de situatie fiindca nu intelege de ce ar trebui sa poarte burqa daca nu este de religie musulmana.


Ghaffar Hussain, un luptator impotriva extremismului din Anglia sustine ca “Aceasta minoritate crede ca are dreptul sa isi impuna propria interpretare eronata a islamului asupra celorlalti. Mi-e rusine ca astfel de oameni nu sunt capabili sa accepte alegerile altora. Vom investiga aceste incidente”.
Citeste si:
Talibanii îndeamnă la pace după masacrul din Afganistan. Gruparea...
Talibanii îndeamnă la pace...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.