Ai face orice pentru a slabi? Iata un top al celor mai ciudate diete, insa, pe care nu ti-as recomanda sa le incerci.

  • Dieta cu Tenie
IDEEA: Pe cat de ciudat ti se poate parea, unii sustin ca daca inghiti o tenie, te-ar putea ajuta sa slabesti. Acest parazit secreta o proteina care face digestia mai putin eficienta. O singura tenie poate avea ca rezultate de pana la un kilogram intr-o saptamana

CUM: Secolul trecut tenia se vindea sub forma de capsula. Cand oamenii au realizat efectele secundare care pot aparea, sa zicem ca aceasta dieta si-a pierdut din “diet-appeal”. Pacientii acuzau adesea ameteli, dureri de cap, ameteli si diaree. In zilele noastre, dieta cu tenii este interzisa in USA si in alte tari.

VERDICT: NU…CHIAR NU… VORBESC SERIOS… NU!!!

  • Dieta Vizuala

IDEEA: Nimanui nu ii place sa consume alimente care arata ciudat. Exact pe asta se bazeaza dieta vizuala. Ochelarii “fumurii” de culoare albastru inchis se bazeaza exact pe acest principiu. Albastru este foarte rar intalnit in randul plantelor sau animalelor. Asadar, avem o predispozitie pentru a evita alimentele albastre.

CUM: Yumetai, un producator de ochelari “dietetici” sustine ca albastrul inchis inhiba anumiti centri nervosi din organism, responsabili cu apetitul.

VERDICT: Daca esti un “Fashion Victim”, ai grija. Albastru se asorteaza destul de greu.

  • Dieta cu bile de bumbac
IDEEA: Exact asa cum suna. Mananci bile de bumbac in loc de mancare reala. Sistemul functioneaza pe principiul ca daca ai stomacul plin cu bilute de bumbac, nu iti va mai fi foame.

CUM: Consumul excesiv de bilute de bumbac, nu cred ca este asa amuzant si gustos. Ideea ar putea (sau nu…) sa mearga dar este foarte periculoasa. Bilele de bumbac iti pot face distruge stomacul si sa cauzeze o constipatie destul de greu de “digerat”. Bumbacul mai contine si foarte multe pesticide.

VERDICT: Mai bine NU.

Citeste si:
Andreea Marin a ajuns să împrumute haine de la fiica Violeta după...
Andreea Marin a ajuns să...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.