Un barbat din Germania, care si-a lasat fiica vitrega insarcinata cu 8 copii, timp de 20 de ani, a fost condamnat la 14 ani si jumatate de inchisoare.
Detlef S, in varsta de 48 de ani, fost sofer de camion, a marturisit ca si-a violat fiica vitrega si a obligat-o, impreuna cu o fiica naturala, sa se prostitueze, in timp ce el statea si "urmarea spectacolul". Toate abuzurile si ororile au durat mai bine de 20 de ani, si au avut loc in casa familiei, in satul Fluterschen, din Germania.

Cazul a socat autoritatile germane, prin asemanarea izbitoare cu cazul austriacului Josef Fritzl, condamnat la inchisoare pe viata, in 2009, pentru ca care si-a tinut fiica Elizabeth sclava si a violat-o, timp de 24 de ani, scrie Sky News.


Noul Joseph Fritzl, fost sofer de camion, a fost condamnat la 14 ani si jumatate de inchisoare, cu sase luni mai putin decat prevedea incadrarea faptelor de care a fost acuzat.. El va fi supravegheat si dupa ispasirea pedepsei.


Citeste si despre: [Cazul tinerei, sechestrata si violata timp de 18 ani, care socheaza America]

['Fritzl reloaded': Un australian este suspectat ca si-a violat fiica timp de 30 de ani]

[Un italian si-a sechestrat si violat fiica 25 de ani, iar fiul sau a facut la fel cu fetele sale]

[Columbia isi descopera propriul Fritzl - un tata care a avut opt copii cu fiica sa]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.