Devenit faimos in urma cu un an, dupa ce s-a descoperit ca si-a tinut fiica prizoniera timp de 24 de ani, in subsolul casei sale, Josef Fritzl isi duce viata linistit in inchisoare, fara regrete, cu speranta de a gusta din nou libertatea.

Josef Fritzl, monstrul din Austria, care si-a tinut fiica inchisa timp de 24 de ani, a violat-o de peste 3.000 de ori si a facut 7 copii cu ea, pare a fi linistit si impacat cu situatia in care se afla. Ori de cate ori este intrebat daca regreta ce a facut, refuza sa raspunda si spune ca nu vrea sa se gandeasca la asta.

In schimb, la ce se gandeste Fritzl este sotia sa, despre care spune ca “inca il iubeste” si ca de abia asteapta sa iasa din inchisoare pentru a-si reconstrui viata alaturi de ea. Cu toate astea, maniacul este ingrijorat, si crede ca atata timp cat el va sta inchis, cineva o sa ii cucereasca sotia si astfel o va pierde.

I-am scris opt scrisori pana acum, dar nu am primit niciun raspuns. Dar stiu ca ma iubeste in continuare. Tot ce imi doresc este sa scap cu viata de aici (inchisoare - n.red.) si sa imi refac viata alaturi de ea, sa am grija de ea, pentru ca mi-a fost mereu loiala”, le-a spus Josef Fritzl jurnalistilor, potrivit The Sun.

Niciunul dintre cei 13 copii ai monstrului nu a vrut pana acum sa auda de el, insa Fritzl este convins ca toti au incercat sa ia legatura cu el si vor sa il viziteze, insa autoritatile nu le dau voie. Austriacul este de 18 luni intr-o inchisoare de maxima securitate din Krems, Austria. “Toti copii mei sunt interceptati de autoritati si opriti ori de cate ori vor sa vina sa ma vada”, a declarat Fritzl.

Potrivit autoritatilor, violatorul isi petrece fiecare zi uitandu-se la televizor si exersand in curtea inchisorii, insa acesta este mereu supravegheat de doi ofiteri ai inchisorii.

Doi ofiteri sunt mereu cu mine. Din cauza statului meu de <criminal sexual> se tem pentru viata mea aici, in inchisoare”, a declarat Fritzl.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.