Shelli Henderson, o britanica in varsta de 22 de ani, a slabit 44 de kilograme in doar 10 luni cu ajutorul unei aplicatii pentru telefonul mobil, care ii calculeaza caloriile consumate
Inainte de a incerca metoda de slabire cu ajutorul aplicatiei pentru mobil, Shelli Henderson cantarea peste 114 kilograme.

"Intr-o zi m-am decis sa descarc pe telefonul mobil o aplicatie care imi calcula aportul caloric al fiecarei mese pe care o luam. Initial mi-am propus sa testez aceasta metoda pentru o saptamana, perioada in care kilogramele s-au topit la propriu, asa ca am continuat regimul", mentioneaza britanica.

"Inainte de a apela la aceasta metoda am incercat tot felul de diete, dar fara nici un rezultat. Am luat pastile, am tinut regim si chiar m-am apucat de sport. Unele regimuri le-am testat chiar de doua ori, in speranta ca voi reusi sa scap de kilogramele in exces. Aceasta aplicatie a fost singura care a dat rezultate", declara Henderson, potrivit Daily Mail.

Problemele englezoaicei cu kilogramele in plus au aparut odata ce tanara a terminat scoala. De atunci nu a mai putut sa-si tina greutatea sub control. "In acea perioada am renuntat sa mai ies in oras cu prietenii pentru ca ma simteam stanjenita de cat de mare devenisem", isi aminteste Henderson.

  • Dieta a inceput-o in luna mai a anului 2010, iar dupa 10 luni a ajuns la greutatea de 70 de kilograme

"In acea perioada lucram ca ospatarita la un restaurant si eram mereu inconjurata de mancare. Mi-a fost foarte greu sa ma abtin, mai ales ca pofteam tot timpul, fiind o persoana gurmanda. De fiecare data cand un preparat mi se parea apetisant scoteam telefonul si calculam cat pot manca. Nu am luam nicio inghititura in plus", spune Henderson.

Britanica a mentionat ca micul dejun era cea mai consistenta masa, in rest manca preparate bazate pe tot felul de legume. "Dimineata imi preparam oua ochi, sunca prajita, carnati si paine prajita. La micul dejun beam o ceasca de cafea sau de ceai", povesteste acesta.

Mai mult, ea sustine ca aplicatia de pe telefon a ajutat-o chiar sa-si imbunatateasca obiceiurile culinare. "Nu ma desparteam de telefon. De fiecare data cand puneam mana pe el ma gandeam cat am mancat. Instantaneu ma opream si imi cenzuram orice pofta", conchide Shelli Henderson.

Acum, tanara, care considera ca este deja o alta persoana, isi incurajeaza si prietenii saq incerce aceasta metoda, denumita "Dieta Blackberry". Shelli Henderson este mandra ca acum nu-i mai este rusine cu propriul corp si marturiseste ca deja a rezervat prima excursie cu fetele in Ayia Napa, vara aceasta si si-a cumparat prima pereche de bikini.

Citeste si:
Cum să-ți planifici lista de cumpărături pentru o dietă...
Cum să-ți planifici lista de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.