Ca tot vine Valentine's Day, englezii au inventat unul dintre cele mai ciudate cadouri, menite pentru ea, benefice pentru el.

Cadoul nu vorbeste despre incredere sau iubire si putine femei vor fi de acord sa poarte asa ceva, dar inventia le apartine, bineinteles, barbatilor.

Pentru cei care nu au incredere in partenerele lor, s-a inventat jartiera care va avertizeza daca iubita, sotia sau amanta va e infidela.

  • Cum anume face asta?
Ei bine, jartiera are un cip care monitorizeaza bataile inimii si masoara nivelul de umiditate al pielii. In momentul in care aparatul detecteaza vreo stimulare sexuala, trimite imediat un mesaj pe telefonul iubitului sau sotului pentru a-l avertiza. De asemene, in cazul in care aceasta este scoasa, un alt mesaj va fi trimis.

Cu toate astea, multe femei sunt de parere ca un asemenea cadou ar fi mult mai potrivit pentru barbati.

Inventia apartine unui cuplu britanic, Edward si Lucinda Hale, si a venit in urma unor probleme de infidelitate care erau cat pe ce sa le distruga casnicia. Jartiera consta intre 60 si 75 de lire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.