Autoritatile au impuscat un cal in localitatea constanteana Agigea, in cursul noptii de luni spre marti, dupa ce acesta a scapat din capastru, si-a ucis stapanul si l-a ranit grav pe fratele acestuia.
Rudele celor doi, de teama ca animalul ar putea face si alte victime, au cerut ajutorul politiei, transmite Realitatea Tv. "Eu eram aici cand am strigat la el <<Calu baa>>, ca stia ca are narav, el nimic, l-a prins o data pe proprietar, pe care l-a omorat, l-a trantit. L-a luat si pe astalalt, pe fra-su din caruta", a afirmat Romica Atitieni, vecin al celor doi, care a asistat la incident. Fiul celui decedat a anuntat apoi politia, porivit NewsIn.

Potrivit primarului din Agigea, se stia de mai multa vreme ca animalul este agresiv. "Tot armasarul asta a atacat masina politistului si i-a facut-o zob", a precizat primarul din Agigea, Cristian Carjaliu.

Animalul a fost in final omorat dupa ce reprezentantul Protectiei Animalelor s-a convins ca este agresiv si ca reprezinta un pericol. "A decedat un om, a curmat o viata, motivul mai putin conteaza. Dar, pe viitor, e bine ca atunci cand avem cai obositi, stresati sa nu ne apropiem,sa ne asiguram", a declarat Murat Ziadin, de la Asociatia pentru Protectia Animalelor Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.