Alimentele de vara sunt usoare, sanatoase si sarace in calorii. Afla si tu cu ce alimente poti sa pierzi kilogramele in plus vara!
Healthy va propune o lista de 7 alimente de vara sanatoase care ard tesuturile grase.
  • Afinele
Afinele sunt bogate in antioxidanti care elimina radicalii liberi din organism si totodata sunt bune stimulatoare ale circulatiei sanguine, asigurand un aport nutritional suficient celulelor si crescand oxigenarea tisulara. Astfel afinele reduc grasimea in exces si protejeaza aparatul cardio-vascular.
  • Prunele

Sarace in calorii, prunele sunt foarte bogate in fibre si vitamine, in special in vitamina C, o vitamina esentiala pentru refacerea structurii de colagen subcutanata si reducerea celulitei.
  • Castravetii

Desi contin in principal apa si sunt foarte saraci in calorii, castravetii sunt ideali pentru a conferi o sursa buna de hidratare pe timpul vietii si totodata pentru a ne oferi vitamine si nutrienti decare corpul nostru are nevoie, insa fara a aduce un aport de calorii prea mare. De altfel, cele mai multe legume fac parte din categoria alimentelor cu calorii negative, acele alimente care consuma mai multe calorii pentru a fi metabolizate decat aportul caloric propriu adus organismului.

Click aici pentru a descoperi alte 4 alimente- minunte pentru o dieta usoara de vara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.