In Feng Shui, oglinda este utilizata ca remediu si ca energizator. Ea are rolul de a atrage fluxul Chi si este cea care aduce energia apei. Folosita corespunzator, aceasta poate redirectiona fluxul energetic din orice spatiu si, mai mult, indeparteaza energiile negative.

Arta Feng Shui, chintesenta intregii filosofii orientale si cea mai cunoscuta, totodata, are drept scop echilibrarea starilor interioare si a lumii inconjuratoare, combinand intr-un mod cat mai armonios elementele din natura. Unul dintre scopurile sale fiind atragerea energiilor pozitive, pentru o viata in care linistea domneste, exista cateva elemente decorative cu un rol extrem de important, ce nu trebuie sa lipseasca din casele noastre.

Oglinda este folosita in viata de zi cu zi atat pentru intretinerea personala ori pentru obtinerea unor efecte optice, cat si ca obiect decorativ, insa, in Feng Shui, aceasta isi gaseste alte intrebuintari: ea este utilizata ca remediu si ca energizator. Ea are rolul de a atrage fluxul Chi si este cea care aduce energia apei. Folosita corespunzator, aceasta poate redirectiona fluxul energetic din orice spatiu si, mai mult, indeparteaza energiile negative.

Prin aranjarea oglinzilor in stilul specific acestei arte, casa va primi sanatate si bogatie, armonie si fericire. Oglinzile sunt de trei tipuri: plate, concave si convexe, fiecare avand un rol bine definit. Cele convexe se folosesc pentru a alunga energia negativa, trimitand-o inapoi la sursa, in timp ce oglinzile plate si concave sunt benefice stocarii energiilor pozitive.

Cititi mai multe despre aranjarea oglinzilor in Feng Shui, pe Garbo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.