Meghan Markle, in varsta de 36 de ani, este o actrita americana nascuta in Los Angeles. A devenit cunoscuta gratie rolului Rachel Zane din serialul de televiziune "Suits" si s-a remarcat apoi si in "Fringe". S-a casatorit cu managerul Trevor Engelson in 2011, insa cei doi s-au despartit in mai 2013 si au divortat in cursul aceluiasi an.

In luna noiembrie a acestui an, reprezentanti ai Casei Clarence au anuntat ca Printul Harry se va casatori cu Meghan Markle. Nunta este programata sa aiba loc primavara viitoare, iar cuplul va locui la Nottingham Cottage din Palatul Kensington. Cei doi au o relatie din iulie 2016, iar intr-un interviu acordat Vanity Fair, Markle spunea, referindu-se la relatia lor: "Suntem doi oameni cu adevarat fericiti si indragostiti".

Chiar daca urmeaza se casatoreasca cu Printul Harry, al cincilea in linia de succesiune a tronului Marii Britanii, Meghan Markle nu va purta titlul de printesa pentru ca, potrivit protocolului regal britanic, doar persoanele nascute in familia regala pot purta titlul de printi si printese. Astfel, potrivit The Telegraph, Meghan va purta titlul de ducesa de Sussex si va fi nevoita sa respecte mai multe reguli. Iata cateva dintre acestea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.