Fostul fotbalist Costica Stefanescu a incetat din viata, marti seara, la varsta de 62 de ani, dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitala.

Potrivit surselor citate, la 112 a fost primit, la ora 18.20, un apel prin care s-a semnalat ca fosta glorie a Universitatii Craiova si a echipei nationale s-a aruncat de la etaj, scrie MEDIAFAX.

Costica Stefanescu era bolnav de cancer pulmonar, iar starea sa de sanatate se inrautatise foarte mult in ultima perioada. Stefanescu s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 in care era internat la Spitalul Militar, informeaza B1 TV.

Fostul mare fotbalist a acuzat probleme medicale in ultimii ani, dar diagnosticul sau oficial nu a fost niciodata facut public. Stefanescu a incercat un tratament in Germania, fara rezultate, astfel ca ultimele luni din viata si le-a petrecut la Spitalul Militar din Capitala.

Costica Stefanescu a evoluat pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov. Are in palmares trei titluri de campion si cinci Cupe ale Romaniei. A jucat de 66 de ori pentru echipa nationala a Romaniei, conform realitatea.net.

Costica Stefanescu a inceput fotbalul la Steaua. In 1969, fundasul central a debutat pentru echipa de seniori a "militarilor", iar in 1973 s-a transferat la "U" Craiova. Aici si-a petrecut cea mai mare parte a carierei. A stat in Banie pana in 1986 si a fost jucator de baza in cea mai stralucita echipa din istoria Craiovei. In 1986 a plecat la FCM Brasov, de unde s-a retras din activitate. Are 66 de selectii la nationala, pentru care n-a reusit sa marcheze insa niciun gol.

Ca antrenor, Costica Stefanescu a fost secundul lui Anghel Iordanescu in perioada 1994-1998, perioada in care a stralucit "Generatia de Aur".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.