Tanara care a fost impuscata, sambata seara, in afara unui supermarket din Militari, si-a pierdut ochiul in care s-a tras si ar fi putut sa moara, a declarat Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitala.

Monica Pop a precizat ca are informatii de la sefa Sectiei de Oftalmologie de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a fost dusa femeia in varsta de 23 de ani impuscata cu un pistol cu bile, sambata seara in Capitala.

Tanara prezenta o plaga impuscata la nivelul ochiului si a ajuns la spital in stare grava.

Monica Pop a spus ca globul ocular nu mai este la locul lui si nu mai poate fi functional. In plus, pacienta prezinta fracturi ale craniului in zona respectiva.

"Putea sa moara, categoric", a mai spus Pop, pentru MEDIAFAX, precizand ca exista posibilitatea ca proiectilul sa intre in creier si s-o omoare pe loc pe victima.

Medicul oftalmolog a mai spus ca si reconstructia estetica va fi dificila in acest caz.

"Starea ei generala nu e proasta, dar va inchipuiti cum e din punct de vedere emotional stiind ca si-a pierdut ochiul in acest fel", a mai spus Monica Pop.

Citeste si: Conflict armat in cartierul Militari din Capitala: Trei persoane au fost impuscate


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.