Doi barbati si o femeie au fost impuscati in cartierul Militari din Capitala, in zona statiei de metrou Lujerului, mai multe echipaje de prim-ajutor deplasandu-se la fata locului, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti Daniel Vasile.

In jurul orei 17.57 a fost facut un apel la 112 prin care s-a anuntat ca in apropierea unui supermarket din cartierul Militari din Capitala a avut loc un conflict violent, in urma caruia mai multe persoane ar fi fost ranite cu o arma de foc.

Coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita, a spus ca cele trei victime sunt constiente. La fata locului s-au deplasat doua ambulante SMURD si o alta a Serviciului de Ambulanta.

"Una dintre victime are o plaga abdominala, iar celelalte doua sunt ranite la cap si la gat. Sunt in stare stabila, constiente. Vor fi duse la spitalele de urgenta din apropiere", a adaugat Oprita.

Cele trei victime si autorul atacului armat de la Cora Militari se cunosteau si chiar locuiau in acelasi bloc, ei luandu-se la cearta in timp ce stateau la coada in supermarket si continuand afara, cand unul dintre ei a scos un pistol cu bile si a tras in ceilalti, potrivit unor surse din Politie.

Sursele citate au declarat pentru MEDIAFAX ca cei doi barbati si femeia care au fost impuscati, sambata seara, in zona Cora Militari, se cunosteau intre ei si il cunosteau si pe agresor, toti patru locuind in acelasi bloc.

Femeia si cei trei barbati implicati in incident s-ar fi luat la cearta in timp ce se aflau la coada in supermarket si au continuat sa se certe si dupa ce au iesit din magazin. Atunci, unul din barbati a scos un pistol cu bile de cauciuc si a inceput sa traga, ranindu-i pe ceilalti doi si pe femeie.

Atacatorul a fugit de la locul incidentului fiind in prezent cautat.

Intrebat daca a fost vorba de o reglare de conturi intre interlopi, unul din anchetatorii de la fata locului a negat, precizand ca a fost un conflict spontan, care a inceput cu o cearta intre doua femei.

Citeste si: Medic: Tanara impuscata in Militari si-a pierdut ochiul si ar fi putut sa moara

Citeste si:
Cătălin Măruță, desființat de internauți pe Threads. Prezentatorul...
Cătălin Măruță, desființat de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.