Dupa ce presedintele Donald Trump a semnat un ordin executiv prin care suspenda temporar programele de primire a refugiatilor si blocheaza intrarea in tara a cetatenilor din sapte tari musulmane, inclusiv Iran, Irak si Siria, premierul Canadei, Justin Trudeau a transmis un mesaj refugiatilor, informeaza news24.com.

"Pentru cei care fug din calea persecutiei, terorii si razboiului, canadienii va vor primi, oricare este religia voastra. Diversitatea este puterea noastra #BineativenitinCanada", se arata in mesajul prim-ministrul postat pe Twitter.

Mesajul a fost transmis in ambele limbi oficiale ale Canadei, si anume, engleza si franceza, noteaza antena3.ro.

Mesajul sau vine la o zi dupa ce Trump a semnat un ordin executiv pentru a suspenda sosirea refugiatilor timp de cel putin 120 de zile si sa impuna noi controale dure asupra calatorilor din Iran, Irak, Libia, Somalia, Siria si Yemen pentru urmatoarele trei luni.

Citeste si: SUA: Mii de persoane au ocupat principalele aeroporturi in semn de protest fata de ordinul executiv semnat de Trump


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.