Donald Trump a fost desemnat oficial in cadrul Conventiei Nationale Republicane din Cleveland candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA, informeaza Reuters. Omul de afaceri a intrat in cursa pentru Casa Alba la 13 luni dupa ce si-a lansat candidatura, campania sa starnind controverse la fiecare pas.

In urma acestui anunt, reactia potentialului candidat democrat nu a intarziat sa apara pe Twitter: "Donald Trump tocmai a devenit candidatul republican pentru cursa prezidentiala. Contribuiti acum pentru a ne asigura ca nu va pune piciorul in Biroul Oval".


De asemenea, miliardarul a salutat tot pe Twitter nominalizarea sa: "Este o mare onoare sa fiu candidatul republican pentru presedintia Statelor Unite. Voi munci din greu si nu va voi dezamagi niciodata. AMERICA, PE PRIMUL LOC!".



Alaturi de trei dintre ceilalti copii ai candidatului, Trump Jr a declarat: “Este onoarea mea sa pot sa il propulsez pe Donald Trump peste limita in numaratoarea delegatilor din aceasta seara. Felicitari, tata. Te iubim”.

Trump a castigat cursa de investitura cu 1.725 de delegati, scrie libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.