O asistenta medicala din Spania, care lucreaza la un spital unde au decedat doi pacienti infectati cu Ebola, este infectata cu acest virus.

"Au fost facute doua serii de analize si au iesit pozitive", a declarat un purtator de cuvant al Ministerului spaniol al Sanatatii.

Asistenta lucreaza la Spitalul Carlos al III-lea din Madrid, unde in august si septembrie au murit doi misionari repatriati din Africa infectati cu Ebola. "Deocamdata, nu stim daca asistenta a fost implicata in ingrijirea vreunuia dintre cei doi misionari", a declarat purtatorul de cuvant al unitatii medicale, scrie mediafax.

Autoritatile spaniole asteapta rezultatele finale

„Acum se investigheaza cum a ajuns sa se infecteze. Stim ca a avut acces la camera pacientului cu Ebola de doua ori, o data pentru tratament si a doua oara dupa moartea acestuia. Asistenta a intrat in vacanta a doua zi dupa moartea pacientului Manuel Garcia Viejo. Ca simptome a prezentat doar febra si un pic de astenie”, a spus Antonio Alemani, medic, potrivit digi24.ro.

Citeste si Incepe ca o raceala banala si duce la MOARTE! Cum se transmite virusul care face tot mai multe victime


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.