Delegatia americana care va merge la funeraliile lui Margaret Thatcher nu va include niciun fost presedinte al Statelor Unite chiar daca toti cei care sunt in viata au fost invitati, a anuntat Casa Alba luni.

Delegatia va fi condusa de doi fosti secretari de Stat, George Shultz (1982-1989) si James Baker (1989-1993). Louis Susman, fost ambasador la Londra, care tocmai a parasit postul, si Barbara Stephenson, actualul insarcinat cu afaceri la Londra, vor fi, de asemenea, prezenti.

In schimb, niciunul dintre fostii presedinti americani care sunt in viata - Jimmy Carter, George Bush, Bill Clinton si George W. Bush - nu va merge la funeraliile Doamnei de Fier care vor avea loc miercuri la Londra, scrie MEDIAFAX.

Fosta Prima Doamna Nancy Reagan, al carei sot a avut o relatie foarte stransa cu Margaret Thatcher, nu va fi nici ea prezenta la ceremonie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.