Swami Sivananda, un calugar hindus, care s-a nascut pe data de 8 august 1896, impartaseste cateva dintre secretele longevitatii, potrivit The Mirror.

Barbatul este de parere ca secretul unei vieti lungi este lipsa contactelor sexuale, alimentatia si sedintele de yoga.

"In viata, disciplina este cel mai important lucru. Poti face orice daca stii sa iti impui reguli stricte in ceea ce priveste obiceiurile alimentare, exercitiile fizice si dorintele sexuale. Controlul nevoilor este cel mai mare succes in viata. Am trait atat de mult timp deoarece nu lucrurile materiale ma fac fericit", a declarat Sivananda.

Sivananda considera ca vremurile s-au schimbat, dar el este inca la fel si tocmai pentru ca s-a nascut in saracie nu are mare solicitari de la viata:
"In zilele noastre, oamenii sunt nefericiti, nesanatoasi si nu sunt cinstiti, ceea ce ma doare foarte mult. Vreau doar ca oamenii sa fie fericiti, sanatosi si linistiti", mai spune calugarul.

El doarme pe podea, pe un covor de iuta sub el si foloseste o caramida de piatra drept perna si mananca "orez fiert doar in apa, fara ulei sau condimente, si tocana de linte, la care adauga ardei iuti verzi", noteaza antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.