Barbatii moderni sunt plictisitori, afirma autorii unui studiu recent.

Autorii studiului sunt de parere ca stilurile de viata nesanatoase i-au facut pe barbatii secolului al XXI-lea sa devina mai putin aventurosi decat tatii lor, informeaza dailymail.co.uk.

Barbatii tineri din zilele noastre nu sunt la fel de aventurosi cum erau tatii lor, cu o generatie in urma, intrucat sunt mai putin pregatiti din punct de vedere fizic si le lipseste motivatia, afirma autorii studiului.

Totodata, barbatii moderni au devenit in ultimii 35 de ani mai putin interesati sa se implice in activitati din categoria "senzatii tari".

Studii realizate la sfarsitul anilor 1970 au evidentiat faptul ca barbatii erau cu 48% mai interesati decat femeile de practicarea unor sporturi care contribuie la cresterea nivelului de adrenalina.

In zilele noastre, barbatii sunt doar cu 28% mai interesati decat femeile de ideea de a participa la sporturi precum parasutismul, scufundari si alpinism.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.