Procurorul de sedinta din Dosarul Transferurilor, Cristian Anghel, a cerut marti instantei condamnarea tuturor inculpatilor la pedepse cu executare, acestea variind intre minimum pedepsei, pentru Gheorghe Popescu si Jean Padureanu si maximum acesteia pentru Ioan si Victor Becali.

Procurorul Cristian Anghel a solicitat instantei, in concluzia finala, dispunerea condamnarii cu executare in regim de detentie a tuturor celor opt inculpati in Dosarul Transferurilor, informeaza MEDIAFAX.

Pentru cei opt inculpati solicitarile procurorului au fost urmatoarele:

George Copos
- condamnare cu executare in regim de detentie orientata catre jumatatea maxima a pedepsei pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

Mihai Stoica - condamnarea cu executare in regim de detentie peste minimum pedepsei pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani.

Cristi Borcea - condamnarea cu executare in regim de detentie catre jumatatea maxima a pedepsei pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani.

Ioan Becali - condamnarea cu executare in regim de detentie orientata catre maximum pedepsei pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

Victor Becali - condamnarea cu executare in regim de detentie orientata catre maximum pedepsei pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

Jean Padureanu - condamnarea cu executare in regim de detentie orientata catre minimum pedepsei pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

Gheorghe Netoiu
- condamnarea cu executare in regim de detentie peste minimum pedepsei specificat de lege pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani.

Gheorghe Popescu
- condamnarea cu executare in regim de detentie peste minimum pedepsei specificat de lege pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

In finalul pledoariei, Cristian Anghel a enuntat, in fata instantei, numele mai multor impresari, fosti fotbalisti si fosti presedinti de cluburi, care au primit pedepse cu executare pentru evaziune fiscala.

Citeste si:
Shakira este acuzată de evaziune fiscală. Cântăreața ar putea...
Shakira este acuzată de...

Afla mai multe detalii despre dosarul transferurilor in fotbal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.