Romania va fi reprezentata de cinci echipe, FC Vaslui, Rapid, Dinamo, Steaua si Gaz Metan Medias, in play-off-ul Ligii Europa.

Echipa Dinamo Bucuresti s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 2-1 (2-1), formatia croata NK Varazdin, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei, scorul general fiind de 4-3 pentru dinamovisti, dupa 2-2 in tur, informeaza MEDIAFAX.

Tot joi, Gaz Metan Medias s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a invins, pe teren propriu, cu scorul de 5-4 (1-1, 0-1) la loviturile de departajare, formatia germana FSV Mainz, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei. In tur, scorul fusese egal, 1-1.

FC Vaslui va juca in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor, terminand la egalitate, scor 0-0, meciul disputat miercuri, la Piatra Neamt, in compania olandezilor de la Twente Enschede, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei. In tur, Twente Enschede se impusese cu scorul de 2-0.

Rapid si-a asigurat prezenta in play-off datorita pozitiei ocupate in clasamentul Ligii I, la finalul sezonului 2010/2011, si Steaua ca urmare a castigarii Cupei Romaniei.

Tragerea la sorti a meciurilor din play-off-ul Ligii Europa va avea loc astazi, de la ora 14.30. Partidele din play-off-ul Ligii Europa se vor disputa la 18 august (turul) si 25 august (returul).

Care sunt posibilii adversari pentru echipele noastre?

Dinamo se afla in urna doi, fiind cap de serie, si ar putea intalni pe Bursaspor (Turcia), FC Vorskla Poltava (Ucraina), Olympiacos Volou FC (Grecia), Slovan Bratislava (Slovacia) sau AEK Larnaca FC (Cipru), informeaza MEDIAFAX.

Steaua, la fel cap de serie, se afla in urna a patra, si ar putea intalni pe Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina), TSKA Sofia (Bulgaria), FC Nordsjćlland (Danemarca), NK Maribor (Slovenia) si FC Spartak Trnava (Slovacia).

Citeste si:
Presa araba l-a "omorat" pe brazilianul Wesley si tot ea l-a "inviat"
Presa araba l-a "omorat" pe...

Rapid, cap de serie, este in urna a cincea si ar putea intalni pe CD Nacional (Portugalia), FC Sion (Elvetia), PFC Litex Loveci (Bulgaria), SV Ried (Austria), FK Rabotnicki (Macedonia) si WKS Slask Wroclaw (Polonia).

FC Vaslui, care nu este cap de serie, se afla in urna a sasea si ar putea intalni pe FC Sevilla FC (Spania), AZ Alkmaar (Olanda), FC Bruges (Belgia), Sparta Praga (Cehia), FC Salzburg (Austria) sau Stoke City (Anglia).

In ultima urna, a saptea, se afla Gaz Metan Medias, care nu este cap de serie, si care ar putea intalni pe SC Braga (Portugalia), Schalke 04 (Germania), Standard Liege (Belgia), AEK Atena (Grecia), Rennes (Franta) sau Austria Viena (Austria).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.