Cu un bilant de 10 victorii, 3 rezultate de egalitate,12 infrangeri si doar un loc 11 in campionat, Hagi a intrat in colimatorul presedintelui ros-galbenilor, pozitia fostului international roman, ca antrenor al echipei din Istanbul, fiind pusa sub semnul intrebarii.

Formatia Galatasaray, antrenata de Gheorghe Hagi, la care evolueaza Bogdan Stancu, a fost invinsa, duminica, in deplasare, cu scorul de 3-2 (0-1), de echipa Ankaragucu, intr-un meci din etapa a XXV-a a campionatului Turciei, potrivit MEDIAFAX.

La finalul partidei cu Ankaragucu, "Regele" a declarat: "Imi trec multe lucruri prin minte, dar nu este corect sa vorbesc la cald. Am primit goluri usor si ne-am destabilizat prea repede. Nu s-a intimplat deloc ceea ce am planificat, ce ne-am dorit. Despre situatia mea nu pot discuta, noteaza realitatea.net.

Presedintele Adnan Polat, extrem de nervos, a ramas in tribuna oficiala a stadionului echipei Ankaragucu jumatate de ora dupa meciul de duminica, noteaza cotidianul turc Polat, citat de Gandul.

"Orice spun suporterii au dreptate. Se poate sa primim asa doua goluri? Am primit doua goluri parca trase la xerox. Nu inteleg. Conduci cu 2-1 si in cinci minute pierzi. Este de neconceput (...) Am pierdut si meciul cu Antep si pe cel de acum in acelasi mod. Daca Hagi nu renunta, la derbyul cu Fenerbahce vom fi cu el", a adaugat acesta.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Sestak '51, '85, '87. Pentru Galatasaray au inscris Aydin Yilmaz '31 si Pino '61.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.