"Se misca ceva" in privinta lui Mutu, care ar putea ajunge la Genoa, scrie presa italiana.

"Nu numai AC Milan este pe urmele lui Criscito. Genoa are un vis interzis pe numele lui Adrian Mutu si pentru a-l avea la dispozitie pe roman este dispusa sa faca mari sacrificii. Este vorba despre un maxischimb, care, potrivit unor surse de la Florenta, i-ar aduce pe Mutu, Felipe si D'Agostino la gruparea Genoa, in timp ce Criscito si Sculli ar trece la Fiorentina", a scris, sambata, cotidianul Gazzetta dello Sport.

Si site-ul viola news.com mentioneaza sa "se misca ceva" in ceea ce-l priveste pe mutu, , sursa citata sustinand ca jucatorul este dorit de gruparea araba Al Saad, care a fost pregatita de Cosmin Olaroiu. "Potrivit ultimelor informatii, desi Della Valle a anuntat oficial ca Mutu este exclus din echipa si a fost scos de pe lista de transferuri, este posibil sa apara o modificare in politica societatii viola in ceea ce-l priveste pe Mutu, in cazul unei oferte substantiale de la arabii de la Al Saad. De asemenea, nu este de exclus ca atacantul sa fie implicat in unele negocieri pe care Fiorentina le are cu Genoa pentru aducerea lui Arno Domenico Criscito", scrie violanews.com, relateaza MEDIAFAX.

La 5 ianuarie, site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anuntat, intr-un comunicat, ca atacantul roman Adrian Mutu a parasit antrenamentul fara sa ofere vreo explicatie. Ca urmare a comportamentului sau din ultima perioada, gruparea va deschide actiuni in plan sportiv si civil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.