Ruptura totala intre Mutu si Fiorentina: Briliantul si Mihajlovici au avut o altercatie la antrenament, fiind pe punctul de a se lua la bataie. Martorii sustin ca romanul i-a pus mana in gat antrenorului sarb.

Se pare ca Mutu si-a iesit din fire in timpul antrenamentului de ieri, pe motiv ca Fiorentina nu i-a dat acordul sa plece la Cesena, desi in urma cu cateva zile conducerea clubului il informase pe Ioan Becali ca jucatorul se poate transfera oriunde."La antrenament s-au certat si au ajuns sa-si bage mainile in gat. Au intervenit ceilalti jucatori si i-au despartit. Mutu a plecat nervos!", a povestit pentru ProSport un martor ocular.

  • Fiorentina ar putea deschide actiuni contra lui Mutu in plan sportiv si civil

"Jucatorul Adrian Mutu a parasit unilateral si fara sa dea vreo explicatie antrenamentul de astazi. In urma acestui fapt, care aduce pagube clubului, Mutu a fost scos din lot pentru meciul cu Bologna. Imediat a avut loc o intalnire intre conducatorii clubului si reprezentantii jucatorului pentru a discuta viitorul lui Mutu. Acest act de insubordonare si de lipsa de respect pentru club, cumulate cu alte probleme in care a fost implicat Mutu, constrang clubul Fiorentina sa-si rezerve dreptul de a deschide actiuni impotriva lui, in plan sportiv si civil"
, se arata in comunicatul clubului, potrivit MEDIAFAX.

  • Becali: "Ruptura este totala!"

Presa din Italia, Ioan Becali si presedintele Fiorentinei, Andrea Della Valle, au confirmat ca nu mai exista cale de intoarcere pentru Mutu. Totodata, site-urile dedicate gruparii viola scriu ca Mihajlovic nici nu mai vrea sa auda de roman, astfel ca nu va mai face parte din lot pentru tot restul sezonului.

Relatia tensionata dintre Adrian Mutu si Mihajlovici dateaza din 2003, cand cei doi s-au intalnit intr-un meci din Liga Campionilor. Deranjat de Mutu, sarbul, care evolua la acea vreme la Lazio, l-a scuipat si injurat pe acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.