Tarul patinajului mondial, Evgeni Plushenko, a decis sa-si ia revansa olimpica primavara aceasta si sa demonstreze intregii lumi ca este in continuare cel mai bun patinator al momentului, anuntandu-si oficial participarea la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic de la Torino!
Imediat dupa acesta, Evgeni Plushenko va sosi si in Romania pentru spectacolul Kings on Ice – Olympic Tour 2010 care va avea loc pe 11 aprilie la Bucuresti si va aduce pentru prima data in Romania campioni olimpici, mondiali si europeni ai care poate executa fara ezitari combinatii pe care altii nici nu le-au incercatpatinajului artistic international.

Plushenko a anuntat recent ca va participa la editia de anul acesta a Campionatului Mondial de patinaj artistic care va avea loc in perioada 20-29 martie la Torino, pregatind pentru acest an un numar cu totul deosebit, „ce cu siguranta ii va lasa fara suflare si pe cei mai sceptici dintre amatorii acestui sport”, dupa cum insusi Plushenko declara. “Plushenko este cel mai bun patinator din lume. Luna aceasta, la Campionatul Mondial de la Torino o sa ne convingem cu totii ca Evgeni merita titlul olimpic. Pana atunci, continuam insa cu antrenamentul.” a declarat Alexei Misin, antrenorul patinatorului, imediat dupa anuntul facut de Evgeni. „Plushenko are un exercitiu impecabil si este singurul , precum quad toe triple toe sau sariturile cu triplu ax”, a adaugat Elvis Stojko, triplu campion mondial, contribuind astfel la opinia publica generala care il considera pe Evgeni Plushenko cel mai talentat si faimos patinator al lumii la momentul actual.

Primavara aceasta Evgeni Plushenko va sosi si la Bucuresti alaturi de 15 dintre cei mai mari patinatori mondiali ai momentului, printre care se numara: Stephane Lambiel, Aliona Savchenko - Robin Szolkowi, Meryl Davis - Charlie White si Tatiana Volosozhar - Stanislav Morozov. Edvin Marton va acompania o parte dintre evolutiile acestui extraordinar show pe gheata: Kings On Ice: Olympic Tour 2010. Organizat de Amphitrion, spectacolul va avea loc pe 11 aprilie la patinoarul Mihai Flamaropol, biletele fiind disponibile online pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta la urmatoarele categorii de preturi: 120, 180, 250, 350 si 400 lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.