Tribunalul Bucuresti a decis, in ianuarie, sa inchida procedura insolventei declansata in cazul Fotbal Club Rapid la cererea firmei Elite Events, insa decizia a fost contestata.

Apelul declarat de Elite Events impotriva deciziei tribunalului se va judeca la Curtea de Apel Bucuresti, pe 26 aprilie, informeaza NewsIn.

Tribunalul Bucuresti a decis initial, pe 29 septembrie 2009, sa deschida procedura insolventei in cazul Fotbal Club Rapid, la cererea firmei Elite Events.
Reprezentantii clubului au atacat decizia la Curtea de Apel Bucuresti (CAB), dar magistratii CAB au solutionat cauza in favoarea FC Rapid. "Admite recursul. Modifica in tot sentinta atacata, in sensul ca respinge ca neintemeiata cererea intimatei-creditoare de deschidere a procedurii insolventei. Trimite dosarul judecatorului sindic, in vederea inchiderii procedurii. Irevocabila", se arata in decizia CAB din 9 noiembrie 2009.

Astfel, in ianuarie, dosarul s-a intors la Tribunalul Bucuresti, unde judecatorul sindic a pronuntat, pe 12 ianuarie, o hotarare de inchidere a procedurii insolventei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.