Dupa interventia chrurgicala, suferita in urma cu o luna la Verona, Cristi Chivu risca sa se confrunte cu pierderi temporare de memorie.

"O perioada, dupa lovitura, pot aparea pierderi temporare de memorie, totusi riscul este redus. Sigur ca acea zona a devenit mai sensibila acum, nu mai este la fel ca inainte, dar nu cred ca fotbalistul trebuie sa se teama pentru cariera sa. Cu o refacere adecvata, poate reintra la parametri fizici foarte buni”, a declarat medicul Remus Iliescu, neurochirurg la Spitalul "Sfantul Pantelimon", pentru
Evenimentul Zilei.

Cristian Chivu s-a accidentat la cap in meciul cu formatia Chievo, disputat pe 6 ianuarie, la un duel cu fotbalistul Sergio Pellissier.

"Am fost distrus cand am aflat ca romanul Cristian Chivu a fost internat in spital si trebuie operat. In acel moment m-am simtit vinovat, desi nu am facut nimic cu intentie. Este teribil sa stii ca poti fi vinovat, chiar si involuntar, pentru viata unui om. Sunt fericit pentru Chivu ca va reveni pe teren. Cristian este un baiat puternic si va trece peste acest accident nefericit. Pentru cine iubeste fotbalul, dorinta de a juca este mai puternica decat orice", a spus Pellissier, potrivit Prosport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.