Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat joi, pentru NewsIn, ca nu cunoaste detaliile dosarului in care este cercetat selectionerul Victor Piturca, insa este de parere ca procurorii trebuiau sa recurga la o altfel de actiune, pentru ca antrenorul nationalei nu este "vreun infractor".

"Eu nu cunosc dosarul in care este implicat Piturca si nu cunosc nici invinuirile care ii sunt aduse. Totusi, nu cred ca este normal ceea ce s-a intamplat pe aeroport. Se putea gasi o alta solutie, puteau procurorii sa mearga la el acasa, sa discute, dar nu asa. Se stia unde a fost si nu era vreun criminal sau cine stie ce infractor ca sa se recurga la o astfel de masura", a declarat Ionut Lupescu.

Au procedat corect procurorii luandu-l pe selectionerul nationalei pe sus din aeroport?

Directorul general al Federatiei a adaugat ca FRF a primit o citatie pe numele selectionerului pe care a trimis-o mai departe la adresa lui Piturca. "Am primit citatia ieri (n.r. miercuri), dar Victor Piturca era plecat la meciul dintre Austria si Serbia si nu a primit-o. Noi am anuntat DNA ca el este plecat si poate de aceea s-au dus la aeroport, dar se putea gasi o alta solutie".

Victor Piturca a fost ridicat, joi, de pe Aeroportul Otopeni, de catre procurorii anticoruptie, care au emis mandat de aducere pe numele sau in dosarul Valiza, deoarcece nu s-a prezentat la audieri. Piturca se intorcea de la Viena, unde a urmarit un meci intre nationalele Austriei si Serbiei, scor1-3, din Grupa 7 din care face parte si Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.