Noul guvern si-a setat cateva obiective marete pentru imbunatatirea vietii bucurestenilor. Au sanse sa le indeplineasca?

Printre prioritațile noului Guvern Ungureanu se numara si proiecte de infrastructura importante din Capitala. Mai exact, centura feroviara a Capitalei, Magistrala 6 de metrou catre Otopeni, dar si Magistrala 7 Bragadiru-Voluntari se afla pe lista de prioritati a noului cabinet, relateaza realitatea.net.

Proiectul centurii feroviare a Capitalei vizeaza realizarea unor puncte intermodale si de transfer de calatori intre operatorii CFR Calatori, Metrorex si Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB).

Citeste si Sistem unic de tarifare pentru transportul public din Bucuresti de la 1 iunie

Magistrala 6 metrou va lega cele doua aeroporturi internationale Baneasa si Otopeni de garile Baneasa si Gara de Nord. Aceasta linie de metrou va avea 14 kilometri lungime si va fi compusa din 10-14 statii.

Citeste si Inca 6 ani pana mergem cu metroul la aeroport

Magistrala 7 Bragadiru – Voluntari, o alta prioritate a noului Guvern, va avea 25 de kilometri si 30 de statii. Magistrala 7 va face legatura intre zona centrala a Capitalei si cartierele Alexandriei-Rahova, in sud-vest, si Obor-Colentina, in nord-est.

Vezi tot planul de guvernare al cabinetului Ungureanu aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.